Menü

SIMON LÁSZLÓ SZUPERVIZOR-COACH


Szakmai út


Vezetési és menedzsment tanácsadással indítottam a szakmai pályámat 1994-ben 2 év izgalmas magánvállalkozói tapasztalat után. A vezetési tanácsadás és a szervezeti marketing-pr mozgalmas területeiben mélyedtem el az egyetemi tanulmányok mellett.
Üzleti és szervezeti coachinggal 16 éve foglalkozom. 

Speciális területem a víziók és a stratégiák szervezeten belüli elfogadtatásának támogatása, új vezetők kísérése, a szerepbe helyezés elősegítése, döntéstámogatás, tehetségek gondozása, változáskezelés, átszervezések gördülékenységének és hatékonyságának támogatása, lean menedzsment, szerep coaching. Vezetői teamek coaching folyamatait is a sajátomnak érzem. 

A szupervíziót 10 éve alkalmazom munkámban (egyéni, team, csoport).
Tapasztalatom szerint minden fejlesztői folyamatot kísérni lehetne szupervízióval.
A vezetők és az őket követő szakemberek, az önreflexiós képességének minőségi ugrásával az intuitív döntésekben is jobban érezhetik magukat. 

 

Hirdetem a vezetői szellemi műhelyek kialakításnak fontosságát a szervezetekben. 


A szervezeteken belüli hibázást kiváló befektetésnek tartom, ha annak feltárása és tovább gondolása bizalommal teli légkörben történik. A felnőtt-felnőtt tanulás, az önreflektív tudásátadás és frissítés is a munkafilozófiám része. 

Főbb coaching és szupervíziós terepeim a kkv-k, kereskedelmi hálózatok, termelő vállalatok, pénzügyi szolgáltató cégek, IT cégek, segítő és támogató szervezetek. 

Hitvallásom a munkám során, hogy az emberekkel "újra felfedeztetem, hogy az érzelmeink kincset érnek." A tudás korában az érző ember akkor lehet sikeres, ha odafigyel magára és a másik emberre. Ha az értelmen túl érezni is tud. A 21. századi ember érzi, érti, tudja a mit, mikor, miért, honnan, hogyan, kivel kérdéseit, de ezeken túl a szeretni és a szeretve lenni teljes valóságát is vágyja. Képes megélni ezt a tudás és érzelem korának embere, a szervezeten és vállalaton, vállalkozáson kívül és belül hierarchiától és pozíciótól függetlenül. For-profit vagy non-profit intézményen innen és túl. Mindenhol. EBBEN vagyok partner. 

Kiterjedt kapcsolatrendszeremben nagyon sok kiváló és professzionális, hivatásukban nagy tapasztalatú szakemberrel (szupervizorok, coachok, szervezetfejlesztők, trénerek, pszichológusok, mediátorok) állok napi szintű szakmai viszonyban. Igény esetén bármilyen méretű és kiterjedtségű munkára képes szakértői team megszervezhető. Egyéni szintű kérdések esetén is bátran tudok szakembereket ajánlani. 

 

Szakmai szervezeti tagság


Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társasága /MSZSZCT/ egyesület vezetőségi tag 2010 március -2014 január, jelenleg tag.

 

Tanulmányaim


  • 2010 -2011 Károli Gáspár Református Egyetem /szupervizor-coach szakirány/
  • 2008-2009 Budapest Műszaki Főiskola /Üzleti-tanácsadó, coach képzés/
  • 2005-2007 Károli Gáspár Református Egyetem szupervizor szakirány /diplomás szupervizor/
  • 2002-2004 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MBA /Pénzügyi és gazdasági, infokommunikációs szakirány/
  • 1996-2001 Szegedi Tudományegyetem /Kommunikációs szakember /kommunikációs szakértő-médiamenedzser/
  • 1994-1996 Teleschola televíziós iskola /operatőr-rendező/
  • 1993-1994  Skull  /Public Relations szakember/

Aktuális munkáim mellet rendszeresen továbbképzéseken, tréningeken, work-shopokon, szakmai konferenciákon veszek részt. A szakmai személyiségemet peer-szupervíziós folyamatban, egyéni és csoport coachingban tartom karban. A könyvek szeretete és az olvasás szenvedélye a mindennapok része.

 

Referenciáim


Referenciákat kérés esetén, a szolgáltatásaimat igénye vett partnereimmel egyeztetve és engedélyezve biztosítok. 

 

Megtisztelő kérdése esetén forduljon hozzám bizalommal.